ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/1/20

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
EKABNewsΑθήνα 20/01/2020
Αρ. πρωτ.: 240

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Σήμερα, 20-1-2020 έγινε διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε εξώδικη απάντηση από την εταιρεία σε εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση που έστειλε το σωματείο.
Με το τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Νικόλαο Παπαευσταθίου στην οποία συζητήθηκαν τα εξής:
1. Έγινε για μια ακόμη φορά ενημέρωση για τις καθυστερήσεις στην επισκευή των ασθενοφόρων της δωρεάς και για τις δυσμενείς εργασιακές συνθήκες των πληρωμάτων λόγω κλειστών τομέων. Η κατάσταση έχει μερικώς βελτιωθεί χωρίς όμως να έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Οι προσπάθειες εκ μέρους της διοίκησης για την οριστική επίλυση θα συνεχιστούν. Εάν δεν θα υπάρχουν αποτελέσματα ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ότι θα προσφύγουμε με αναφορά στον Εισαγγελέα.
2. Στις 12-2-2020 θα καταβληθούν πανελλαδικά οι εκτός έδρας αποζημιώσεις για το έτος 2018 (εξόφληση έτους) και τα εξαιρέσιμα Δεκεμβρίου 2019.
3. Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ έχει αποστείλει στο Υπουργείο Υγείας εισήγηση για την νομοθέτηση της δαπάνης για την προμήθεια στολής σε μόνιμη-ετήσια βάση καταβλητέο χωρίς τις κρατήσεις.
4. Σχετικά με τους δικαιούχους του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας αναμένεται η ρύθμιση του νομοθετικά. Μέχρι τότε, θα συνεχιστεί η καταβολή του ως έχει.
5. Διευθετήθηκε το πρόβλημα με τις εκτός έδρας μετακινήσεις εντός της περιφέρειας Αττικής.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας
         
Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews