ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/1/20

Οι Υγειονομικοί πήραν την πρώτη θέση στο τουρνουά μνήμης για τους αδικοχαμένους του ΕΚΑΒ Βουρβαχάκη και ΚελαράκηΠαρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Οι Υγειονομικοί πήραν την πρώτη θέση στο τουρνουά μνήμης
patris.gr

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗ ΚΑΙ ΚΕΛΑΡΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο, το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας, Δημήτρη Βουρβαχάκη, δ/ντή ΕΚΑΒ και Βαγγέλη Κελαράκη, Πρόεδρο εργαζομένων ΕΚΑΒ, με τη συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΕΚΑΒ, των Δικηγόρων, των Ιατρικών Επισκεπτών και των Υγειονομικών «Κάντια ‘91».  Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των υγειονομικών (φωτό), που κέρδισε 4-3 στα πέναλντι (1-1 κ. αγ.) τους Δικηγόρους αλλά νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά. Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για να καλυφθούν ανάγκες του ΕΚΑΒ.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά, το διευθυντή του Παγκρητίου Σταδίου Τσιράκο Δημήτρη, την υπεύθυνη για την διάθεση του γηπέδου κ. Αλεξάκη καθώς και το σύνδεσμο διαιτητών Ηρακλείου και ειδικά τους κυρίους Ζαχαρία Καλογιαννάκη, Βασίλη Κοκκινάκη και Θέμη Θέμελη για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές» αναφέρει ανακοίνωση του σωματείου Κάντια.

Πηγή: patris.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews