ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/1/20

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε υπαλλήλους του Δήμου Χίου από το ΕΚΑΒ, ΒίντεοΠαρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Το δεύτερο κατά σειρά δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, το οποίο απευθυνόταν αυτή τη φορά στους υπαλλήλους του Δήμου Χίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ομήρειο, από το ΕΚΑΒ Χίου, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χίου.
Στο πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι του Δήμου πρώτες βοήθειες και κυρίως τη χρήση του απινιδωτή που βρίσκεται στο Δημαρχείο, καθώς έτσι μπορούν να σώσουν μια ζωή, αναφέρθηκαν η Ελισάβετ Περράκη και ο Φώτης Βίρας από το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χίου και το ΕΚΑΒ αντίστοιχα.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο έλαβαν μέρος συνολικά 40 εργαζόμενοι του Δήμου, οι οποίοι παρακολούθησαν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις πάνω σε περιπτώσεις πρώτων βοηθειών από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε δημοτικούς υπαλλήλους
Alithia MME

15 Ιαν 2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews