ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/2/20

Μαθήματα ΚΑΡΠΑ στο 12° ΓΕΛ Λάρισας από το ΕΚΑΒ (φωτό)
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Μαθήματα ΚΑΡΠΑ στο 12° ΓΕΛ Λάρισας από το ΕΚΑΒ (φωτό)
trikalaola.gr
26/02/2020 | 22:00


Από τη σημερινή εκπαίδευση, εκδήλωση καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, στο 12° ΓΕΛ Λάρισας, όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας μας έκανε την τιμή να μας φιλοξενήσει στην αίθουσα περιφερειακού συμβουλίου.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ Αγοραστό Κώστα τους κύριους, Πινάκα Βασίλη Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Καλομπάτσο Χρήστο, Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον διευθυντή του σχολείου, τον Σύλλογο Διδασκόντων, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με Πρόεδρο την κυρία Αναστασίου Δήμητρα, αλλά πάνω απ’ όλα τους μαθητές πού επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Πηγή: trikalaola.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews