ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/2/20

Αντιναύαρχος ε.α Δημ. Παπαγιαννίδης: «Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά χειρότερη από το 1987 και το 1996», ΒίντεοΣάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Ο Αντιναύαρχος ε.α Παπαγιαννίδης Δημήτριος διετέλεσε Πρόεδρος ΔΣ του ΕΚΑΒ από τον Μάρτιο 2013 έως τον Δεκέμβριο του 2014.

“Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά χειρότερη από το 1987 και το 1996”-Αντιναύαρχος ε.α Δημ. Παπαγιαννίδης
militaire.gr

“Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά δείχνει να ΄ναι χειρότερη απ΄ ότι το 1987 και το 1996”, λέει στη συνέντευξη του στο Militaire.gr ο Αντιναύαρχος ε.α Δημήτρης Παπαγιαννίδης. Ο κ.Παπαγιαννίδης μιλά για τις κινήσεις και τις επιδιώξεις του Ερντογάν, αλλά και για το “όπλο” που χρησιμοποιεί εναντίον της Ελλάδας: το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Καταγόμενος από τη Μυτιλήνη όπου δραστηριοποιείται με πολύ ενεργό τρόπο στα κοινά, περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί του,αλλά και γενικά στα νησιά του Αιγαίου. Μιλά για το κυβερνητικό σχέδιο περί κλειστών κέντρων και για το πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι. Αναφέρεται στις επιπτώσεις που υπάρχουν στα νησιά και την οικονομική τους δραστηριότητα από το διαρκώς αυξανόμενο κύμα μεταναστών και προσφύγων.

Ο Αντιναύαρχος Παπαγιαννίδης μιλά και για ένα ακόμη μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες μας: την ιατρική περίθαλψή τους. Έχοντας διατελέσει επικεφαλής του ΕΚΑΒ, αναλύει τα προβλήματα που υπάρχουν σ΄ αυτό τον τομέα. Προβλήματα που έχουν αναλάβει να επιλύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις με δικά τους μέσα.

Η συνέντευξη έχει μαγνητοσκοπηθεί την Τετάρτη και γι΄ αυτό δεν γίνεται συζήτηση για τις ακραίες προκλήσεις των Τούρκων με το Oruc Reis.

Militaire.gr: "Χειρότερη η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά απ΄ ότι το 1987 και το 1996"-Δ.Παπαγιαννίδης
Militaire News

31 Ιαν 2020

Δημοσιεύτηκε 31/01/2020

Πηγή: militaire.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews