ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/2/20

Πρωτοφανές! Το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε από αφίσες συλλογικότητας που καταφέρονται ονομαστικά εναντίον της διευθύντριας του ΕΚΑΒ-2Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Πρωτοφανές! Το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε από αφίσες συλλογικότητας που καταφέρονται ονομαστικά εναντίον της διευθύντριας του ΕΚΑΒ-2. Το ζήτημα είναι η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ κατά την παραλαβή περιστατικών από δομές φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών.

Το EKABNews εκφράζει την συμπαράσταση του στην Διευθυντήρια του ΕΚΑΒ -2 (Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας).

Η επιστολή του Προέδρου του ΕΚΑΒ στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία ζητείται η συνδρομή Αστυνομικών αρχών στους διασώστες του ΕΚΑΒ κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ο πρόεδρος δεν τόλμησε να πει ή να γράψει τέτοια παπαριά, η διευθυντρια τι ηθελε να κάνει, να γλείψει τα γύρω κομματόσκυλα; τα σωματεία τι ακριβώς κάνουν προς την κατεύθυνση αυτή;(όχι του γλειψίματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews