ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/20

Τετράωρη στάση την Πέμπτη 20.2 από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης -Συγκέντρωση έξω από δικαστικό μέγαρο ΗρακλείουΤετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Η στάση εργασίας γίνεται στα πλαίσια της προσαγωγής και της διαδικασίας αυτοφώρου των κατηγορουμένων για την επίθεση κατά του εργαζομένου του ΕΚΑΒ.


Τετράωρη στάση από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης
flashnews.gr


Το Σωματείο Εργαζομένων Εκαβ 4ης Περιφέρειας Κρήτης προκηρύσσει τετράωρη στάση από τις 10πμ μέχρι και 2μμ την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

Η στάση εργασίας γίνεται στα πλαίσια της προσαγωγής και της διαδικασίας αυτοφώρου των κατηγορουμένων για την επίθεση κατά του εργαζομένου του ΕΚΑΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Θα υπάρξει επίσης κινητοποίηση και ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου απαιτώντας από την πολιτεία να αυστηριοποιηθούν οι ποινές κάθε μορφής βίας κατά των πληρωμάτων ασθενοφόρων αλλά και του τηλεφωνικού κέντρου. Επίσης ζητάμε να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφάλειας που αφορούν του σταθμούς των οχημάτων και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα μας αλλά και κάθε εργαζόμενος η σωματείο που αντιλαμβάνεται το κρίσιμο της απόφασης αφού ουσιαστικά θίγονται όλοι οι εργασιακοί χώροι. Κατά τη διάρκεια της στάσης θα λειτουργήσει ποσοστό ασφαλείας 50%".Πηγή: flashnews.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews