ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/2/20

Αναφορά του Απ. Πάνα από το ΚΙΝΑΛ στην Βουλή για άμεση ενίσχυση με διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Κασσάνδρας ώστε το ασθενοφόρο να εξυπηρετεί σε 24ωρη βάσηΠέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας κοινοποίησε στον Υπουργό Υγείας επιστολή με την οποία ζητείτε η άμεση ενίσχυση με διασώστες του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας ώστε το ασθενοφόρο να εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Στην επιστολή αναφέρεται ότι στον Τομέα ΕΚΑΒ Κασσάνδρας έχουν απομείνει μόλις 7 διασώστες με αποτέλεσμα να υπάρχουν 30 με 40 οκτάωρα μηνιαίως ακάλυπτα χωρίς ασθενοφόρο στην περιοχή.

ΑΝΑΦΟΡΑ
Θέμα: με επιστολή τους προς το Ε.Κ.Α.Β. και κοινοποίησή της στο υπουργείο υγείας ζητούν την άμεση ενίσχυση με διασώστες του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας ώστε το ασθενοφόρο να εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και αιτούνται απαντήσεων.
Κόμμα: ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ημερομηνία:13/02/2020
Καταθέτοντες: Πάνας Απόστολος
Υπουργεία: Εσωτερικών
                   ΥγείαςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews