ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/2/20

Το μήνυμα για το ΕΚΑΒ της οικογένειας της 41χρονης Μάγδας Μπακουλοπούλου


Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Το μήνυμα για το ΕΚΑΒ της οικογένειας της 41χρονης Μάγδας Μπακουλοπούλου
tempo24.news

"Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή


Η 41χρονη Μαγδαληνή Μπακουλοπούλου, έφυγε αιφνίδια από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου, με την Κινητή Μονάδα στελεχωμένη από εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο συμβάν σε χρόνο ρεκόρ και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την επαναφέρουν.

Η οικογένεια της εκλιπούσας, ο σύζυγός της Γιώργος Λευθεριώτης και τα αδέρφια της, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στον γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έδωσαν πραγματική μάχη από το πρώτο δευτερόλεπτο με τον πλήρη ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτει η Κινητή Μονάδα, ωστόσο η 41χρονη δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη για την ζωή τόσο νωρίς.

Πηγή: tempo24.news

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews