ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/2/20

Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε καθηγητές και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Στις 22/02/2020 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε δασκάλους  και γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Έκτου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας στο χώρο του Έκτου Δημοτικού Σχολείου, στη Γαρίτσα Κέρκυρας από διασώστες του ΕΚΑΒ Τομέα Κέρκυρας.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε αφορούσε θέματα  υποστήριξης των  λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, τη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, την αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews