ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/2/20

Ν. Καλογιαννάκης: Ζητούμε τη μετεγκατάσταση του σταθμού του ΕΚΑΒ – Δεν είναι πρώτη φορά που δεχόμαστε επίθεση (audio)
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας  ΚΡΗΤΗΣ«ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ», Νίκος Καλογιαννάκης

Ν. Καλογιαννάκης: Ζητούμε τη μετεγκατάσταση του σταθμού του ΕΚΑΒ – Δεν είναι πρώτη φορά που δεχόμαστε επίθεση (audio)
koytsompolio.gr

Την μετεγκατάσταση του σταθμού του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο σε άλλη περιοχή, ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων, μετά και το τελευταίο περιστατικό της βάρβαρης και τυφλής επίθεσης δύο νεαρών, σε βάρος διασώστη, όταν αυτός προσπάθησε να τους αποτρέψει να καταστρέψουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρακείμενο όχημα.

Ο συνάδελφός μας νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Νοσκομείο, ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νίκος Καλογιαννάκης.
Το τελευταίο διάστημα και ο δικός μας κλάδος δέχεται συχνά απρόκλητες επιθέσεις και ζητούμε από την πολιτεία τη λήψη μέτρων, τόνισε ο κ. Καλογιαννάκης, ο οποίος ανέφερε ότι απαγορεύτηκε χθες από αντιπροσωπεία των Εργαζομένων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, να παραστούν στη δίκη των δύο νεαρών που αναβλήθηκε μετά από αίτημά τους αλλά και με δεδομένη τη μη ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια όπου τους περίμεναν συγγενείς τους, ενώ στον χώρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε και ο νεαρός φοιτητής από την Ινδία, ο οποίος είχε δεχθεί και ο ίδιος απρόκλητη επίθεση από τους νεαρούς, λίγη ώρα πριν επιτεθούν στον διασώστη του ΕΚΑΒ.

Δεν είμαστε εμείς που κάνουμε τραμπουκισμούς, τόνισε ο κ. Καλογιαννάκης για να καταλήξει: Το μόνο που διεκδικούμε ειρηνικά και αποφασιστικά, είναι να μπορούμε να εκτελούμε το καθήκον μας απερίσπαστοι.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Δημοσιεύτηκε 11/02/2020

Πηγή: koytsompolio.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews