ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/2/20

Πρωτοβουλία συντήρησης μοτοσικλετών του ΕΚΑΒΣάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Πρωτοβουλία συντήρησης μοτοσικλετών του ΕΚΑΒ
virus.com.gr


Ο στόλος και η δυναμική του ΕΚΑΒ ενισχύονται χάρη στην δωρεάν συντήρηση τριών μοτοσικλετών και την ευαισθητοποίηση ιδιωτικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, η Εταιρία MRC K.ΜΑΝΤΗΣ, έκανε γνωστό με επιστολή της στην Διοίκηση του ΕΚΑΒ, ότι επιθυμεί να προσφέρει δωρεάν service σε τρεις μοτοσικλέτες, παρέχοντας αφιλοκερδώς την εργασία και τα ανταλλακτικά. Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αναγνώρισης του έργου των μοτοσικλετιστών.

Με εντολή του Προέδρου του ΕΚΑΒ, η χορηγία έγινε άμεσα αποδεκτή και σήμερα το ΕΚΑΒ έχει και τις  τρεις μοτοσικλέτες ελεγμένες και με αποκατεστημένα τα όποια προβλήματα.

Το ΕΚΑΒ ευχαριστεί την εταιρία και την συγχαίρει για την ευαισθησία που την οδήγησε στην χορηγία, «αφού τέτοιες πρωτοβουλίες, πέρα από το πρακτικό κομμάτι, μας ικανοποιούν πάνω απ’ όλα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ.

Δημοσιεύτηκε 31/01/2020

Πηγή: virus.com.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews