ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/2/20

Τι είπε ο Κικίλιας για την δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα και το επίδομα στους διασώστες


Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Για άλλη μια φορά ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στην παροχή κινήτρων στους διασώστες που επιχειρούν στα ασθενοφόρα.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Επίσκεψη Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο ΠΓΝ Λάρισας

Τι είπε ο Κικίλιας για την δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα
larissanet.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ


Τι είπε ο Κικίλιας για την δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα

Ο υπουργός Υγείας  Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε χθες την βάση του ΕΚΑΒ στη Λάρισα και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Είναι αλήθεια ότι όλοι περίμεναν οι όποιες  δεσμεύσεις του θα είχαν τοπικό χαρακτήρα. Εκτός από τις επενδύσεις που ανακοίνωσε ότι θα γίνουν και στα δύο νοσοκομεία αλλά και οι προσλήψεις προσωπικού που είναι απαραίτητες φαίνεται πως ξέχασε να αναφερθεί σε κάτι που δεσμεύτηκε λίγη ώρα νωρίτερα κατά την επίσκεψή του στο ΕΚΑΒ στη Λάρισα.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε για την δημιουργία σταθμού στα Φάρσαλα η οποία θα λειτουργήσει με μεταθέσεις έως και το ερχόμενο Καλοκαίρι. Σταδιακά μέχρι τότε θα γίνουν τουλάχιστον 6 μετακινήσεις έως ότου συμπληρωθούν τα 11 άτομα που θα χρειαστούν για να λειτουργήσει κανονικά ο σταθμός.

Έρχεται μπόνους για τους διασώστες που είναι στο δρόμο

Κατά την επίσκεψή του στη βάση του ΕΚΑΒ ο υπουργός Υγείας εξήρε το έργο του προσωπικού του το οποίο στα χρόνια της κρίσης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες ελλείψεις που παρατηρήθηκαν.

Μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στο πολύ σημαντικό έργο των διασωστών που είναι στα ασθενοφόρα και προσφέρουν σε κάθε περιστατικό . Για αυτούς ο υπουργός αποκάλυψε ότι  υπάρχουν σκέψεις να δοθεί επίδομα που θα αντανακλά σε αυτή την σημαντική προσφορά. Αφού δεσμεύτηκε, σε εύλογο χρονικό διάστημα αναμένουμε την υλοποίηση της εξαγγελίας.

Π.Γ.

Πηγή: larissanet.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο ΠΓΝ Λάρισας
02/02/2020


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews