ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/20

Ευχαριστήριο του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας για την προσφορά οικιακού εξοπλισμού στην βάση του τομέα ΠτολεμαΐδαςΠέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Ευχαριστήριο του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας για την προσφορά οικιακού εξοπλισμού στην βάση του τομέα Πτολεμαΐδας
e-ptolemeos.gr


Ως εργαζόμενοι δίνουμε καθημερινά αγώνα και αντιμετωπίζουμε δύσκολες και απειλητικές για την ζωή καταστάσεις. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε και κάποιες όχι.

Άσχετα από το αποτέλεσμα κάποιοι πολίτες εκτιμούν την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό μας, ασχέτως αποτελέσματος.

Αυτό έκανε και ο Κύριος Παν……της με την οικογένεια του και θέλησαν να κάνουν μία δωρεά στους Διασώστες του τομέα Πτολεμαΐδας ώστε να δείξουν έμπρακτα την εκτίμησή τους για περιστατικό που αφορούσε συγγενικό τους πρόσωπο.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα  τους και δεν θα αναφερθούμε στο περιστατικό και στα λοιπά στοιχεία.

Οφείλουμε όμως να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά οικιακού εξοπλισμού στην βάση του τομέα Πτολεμαΐδας που θα κάνει την καθημερινότητα μας στον χώρο εργασίας μας πιο εύκολη και ποιοτικότερη.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ                                            ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΓΕΛΟΣ 

Πηγή: e-ptolemeos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews