ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/2/20

Διαβεβαίωση από Πρόεδρο του ΕΚΑΒ σε Μπιάγκη για διορισμό Ιατρού στην ΚέρκυραΤετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Διαβεβαίωση από Πρόεδρο του ΕΚΑΒ σε Μπιάγκη για διορισμό Ιατρού στην Κέρκυρα
kerkyrasimera.gr

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης μετά από εποικοδομητική συνεργασία που είχε με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ,  Νικόλαο Παπαευσταθίου.Κατά τη συνάντηση, ο Βουλευτής πληροφόρησε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για τις ανάγκες του παραρτήματος, όπως επίσης και για την ύπαρξη ανενεργής, κινητής μονάδας στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Σύμφωνα με  τον  κ Μπιάγκη, “ο Πρόεδρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα στελέχωσης του ΕΚΑΒ Κέρκυρας” και  τον διαβεβαίωσε  “για τον επικείμενο διορισμό Επικουρικού Ιατρού στο ΕΚΑΒ, εξέλιξη, η οποία θα ενεργοποιήσει και την κινητή μονάδα του νησιού μας”.

Δημοσιεύτηκε 25/02/2020

Πηγή: kerkyrasimera.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews