ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/2/20

Ένα Ρωσικό ασθενοφόρο για τα δύσκολα!Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Ένα Ρωσικό ασθενοφόρο για τα δύσκολα!
autogreeknews.gr


Η Ρωσία είναι μια χώρα που φημίζεται για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις έντονες χιονοπτώσεις. Πολλές περιοχές είναι δύσκολο να προσεγγιστούν και για αυτό απαιτούνται ειδικά οχήματα με ενισχυμένες ικανότητες.

Ακόμα και τα ασθενοφόρα για ορισμένες περιοχές είναι εξαιρετικών δυνατοτήτων, όπως το ιδιαίτερο εικονιζόμενο που βασίζεται στο… ιαπωνικό Hummer. Αυτό δεν είναι άλλο από το Toyota Mega Cruiser, που για την περίσταση έχει ονομαστεί Detra-SMP. Όπως και το κλασικό Hummer που έχει κυρίαρχο ρόλο στον αμερικάνικο στρατό, έτσι και το Mega Cruiser ξεχωρίζει με το εμφατικό παρουσιαστικό του. Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο βρίσκεται στο Βλαδιβοστόκ, ως όχημα ανάγκης μιας ρωσικής εταιρείας εξορύξεων, η οποία δραστηριοποιείται σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή. Έχουν γίνει οι απαραίτητες τροποποιήσεις για να μπορεί να μεταφέρει όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό, αλλά και το ιατρικό προσωπικό με ασφάλεια.

Αρχικά το αμάξωμα έχει ενισχυθεί περαιτέρω, ενώ έχουν μπει προστατευτικά πλέγματα στα πλαϊνά και πίσω παράθυρα. Το ύψος του από το έδαφος αγγίζει τα 420 χλστ. και πατάει σε ειδικού τύπου ελαστικά 37 ιντσών. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται φυσικά και στους τέσσερις τροχούς, μαζί με μπλοκέ διαφορικό. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το συγκεκριμένο ασθενοφόρο δεν μπορεί να το σταματήσει τίποτε! Βέβαια δεν ανακοίνωσε πόσο κοστίζει, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα τιμολογείται υψηλά.
Πηγή: autogreeknews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews