ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/2/20

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ στον Βόλο – Εκπαιδεύτηκαν μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών


Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Σεμινάριο του ΕΚΑΒ στον Βόλο – Εκπαιδεύτηκαν μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών
e-thessalia.gr

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στον Βόλο, σεμινάριο πρώτων βοηθειών με  αντικείμενα εκπαίδευσης:
• ΚΑΡΠΑ
• Πνιγμός από αντικείμενο ανηλίκου και ενήλικου.
• Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
• Παροχή πρώτων βοηθειών σε τροχαίο.Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι πρώτοι 25 από τους συνολικά 150 που δήλωσαν συμμετοχή. Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν έως ότου τα παρακολουθήσουν όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή.
H Eνωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου  ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ και ειδικότερα τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου, Ιωάννη Νέστωρα, Δήμητρα Αγγέλου και Βασίλειο Αποστολόπουλο για την άρτια εκπαίδευση που παρείχαν.Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο να επικοινωνήσει με τον Αντιπρόεδρο του σωματείου και χειριστή θέματος Ελευθέριο Κακκάβα, τηλ. 6907670676.


Πηγή: e-thessalia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews