ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/2/20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Συνάντηση ΕΥΑΕ με Πρόεδρο ΔΣ ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου.
Αθήνα 11/02/2020
                                           
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα: Ενημέρωση για την  συνάντηση της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ με τον πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου.
Σήμερα τρίτη 11-02-2020, η Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ.  Νίκο Παπαευσταθίου.
Η συνάντηση διήρκεσε δυο ώρες και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κος Παπαευσταθίου έκανε δεκτή την εισήγηση μας για εφαρμογή Πολιτικής Υγείας και Ασφάλειας στον οργανισμό του ΕΚΑΒ. Αναγνώρισε  τις  ευθύνες  και  τις  υποχρεώσεις  της Διοίκησης απέναντι στους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε για την παρακολούθηση και εφαρμογή της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία.
Αναλυτικότερα συζητήθηκε:
·         Ο  εκ νέου σχεδιασμός και η καταγραφή των κινδύνων.  
·         Η κατανομή ευθυνών και καθηκόντων με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των όσων αποφασιστούν.
·         Η δέσμευση της διοίκησης για εφαρμογή πολιτικής υγείας και ασφάλειας.
·         Η έκθεση από πραγματογνώμονα για τυχών βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο φορείο και την καρέκλα των νέων ασθενοφόρων και την πιστοποίηση των απαραίτητων μετατροπών από εταιρεία.
·         Η εκ νέου μελέτη των προδιαγραφών των ασθενοφόρων οχημάτων με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων.
·         Η συνέχεια του καθαρισμού των ασθενοφόρων οχημάτων από την υπηρεσία.
·         Η παρέμβαση της Διοίκησης ώστε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τον καθαρισμό των χημικών τουαλετών που βρίσκονται στις στεγάσεις των ασθενοφόρων.
·         Η πραγματοποίηση  ημερίδας που αφορά την Υγεία και την Ασφάλεια στην εργασία. Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ  εργαζομένων και Διοίκησης.
Ο κ. Παπαευσταθίου ήταν θετικός σε όλα τα ζητήματα και δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ενημερώσει τις Διευθύνσεις του ΕΚΑΒ για την πλήρη συνεργασία με την επιτροπή και τους εργαζόμενους ώστε να επιτευχθεί το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.
 


Για την Ε.Υ.Α.Ε. του ΕΚΑΒ

ο πρόεδρος                  η γραμματέαςΧουλιάρας Βασίλειος       Καλοπήτα Βασιλική 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews