ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/2/20

Συνάντηση του Δημάρχου με το ΕΚΑΒ ΙεράπετραςΔευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Συνάντηση του Δημάρχου με το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας
flashnews.gr

Το σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, Γιώργο Αγγελάκη.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και του εντεταλμένου συμβούλου εθελοντισμού του Δήμου κ. Κωστή Αστροπεκάκη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν το ΕΚΑΒ και δυσχεραίνουν την καθημερινή λειτουργία του.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Θα στηρίξουμε την μεταστέγαση του σταθμού του EKAB σε έναν μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θεωρώ ότι στα πλαίσια καλής συνεργασίας θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων με το διοικητή του νοσοκομείου και θα είμαστε από κοινού αρωγοί στην προσπάθεια για άμεση και μόνιμη λύση στο θέμα της στέγασης του ΕΚΑΒ. Δεν αποτελεί επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη η απρόσκοπτη λειτουργία μιας τόσο νευραλγικής υπηρεσίας η οποία καθημερινά δίνει αγώνα για να σώσει τις ζωές των συμπολιτών μας».

Πηγή: flashnews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews