ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/2/20

Ο Τριαντόπουλος «βάζει πλάτη» για το πλωτό ασθενοφόρο των Β. Σποράδων!!


Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Ο Τριαντόπουλος «βάζει πλάτη» για το πλωτό ασθενοφόρο των Β. Σποράδων
thenewspaper.gr


Μία εποικοδομητική συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος, στο πλαίσιο του οποίου προωθείται η σημαντική πρωτοβουλία των πλωτών ασθενοφόρων για περιοχές της χώρας μας, στις οποίες εντάσσονται και οι Β. Σποράδες.

 Επρόκειτο για μία συνάντηση εργασίας κατά την οποία συμμετείχαν, μαζί με τους Γενικούς Γραμματείς από τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, εκπρόσωπος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη και στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

 Ήταν μια γόνιμη συνάντηση όπου τέθηκαν τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία για το κόστος όλων των διαστάσεων της πρωτοβουλίας και να προσδιοριστούν οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας.

Δημοσιεύτηκε 06/02/2020

Πηγή: thenewspaper.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews