ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/2/20

Τελετή Αγιασμού στο Τμήμα ΕΚΑΒ Αριδαίας - Κοπή βασιλόπιτας, ΒίντεοΠαρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Τελετή Αγιασμού στο Τμήμα ΕΚΑΒ Αριδαίας - Κοπή βασιλόπιτας (βίντεο)
karatzova.com


O Αγιασμός του Τμήματος ΕΚΑΒ, στο 1ο χιλιόμετρο Αριδαίας - Τσάκων, τελέσθηκε χθες Πέμπτη από τον Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δεβρελή.
Εμφανώς ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που απόκτησαν τη δική τους στέγη, ευχαρίστησαν όλους όσοι  συνέβαλαν για να γίνει αυτό πραγματικότητα, επισημαίνοντας όμως παράλληλα την ανάγκη ενίσχυσης του Τμήματος με προσωπικό και με μέσα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της πρωτοβάθμιας φροντίδας στον τομέα της Υγείας σε μια περιοχή μεγάλη σε έκταση, όπως είναι αυτή της Αλμωπίας.
Αμέσως μετά τον Αγιασμό ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και ξενάγηση στο χώρο του ΕΚΑΒ. Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα.  

Aγιασμός Τομέα ΕΚΑΒ Αριδαίας
karatzova. Com

13 Φεβ 2020
Πηγή: karatzova.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews