ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/2/20

Εκαβίτες από το Ναύπλιο συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου Χρήστο ΑντωνόπουλοΤετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Εκαβίτες από το Ναύπλιο συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου Χρήστο Αντωνόπουλο
argolikeseidhseis.gr


Συνάντηση με τον Ναυπλιώτη Διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου Χρήστο Αντωνόπουλο και την αναπληρώτρια Διοικήτρια Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου είχαν σήμερα ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλη και ο διασώστης του ΕΚΑΒ και Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα όπου το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε τις ευχές φίλων και γνωστών από την Αργολίδα στο νέο Διοικητή για καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο κύριος Αντωνόπουλος τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ και  δήλωσε την πρόθεση του για συνεργασία, όσο του επιτρέπει η θέση του, για θέματα που αφορούν εκπαίδευση και υποστηριξη στο έργο του ΕΚΑΒ Αργολίδας.   

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews