ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/2/20

Στο έργο των στελεχών του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης ΛέρουΔευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Στο έργο των στελεχών του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Λέρου
orthodoxianewsagency.gr


Τις βασιλόπιτες των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Λέρου και του Δήμου Λέρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.Πασιος.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της πίτας των στελεχών του ΕΚΑΒ Λέρου παρουσία του Σεβασμιότατου, κληρικών, του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Ι. Θεμέλαρου, του Δημάρχου Λέρου κ. Μ. Κόλια, του Αντιδημάρχου κ. Δ. Καστή, του Γραμματέα του Δ.Σ. και δημοτικού Συμβούλου κ. Γ.Παλαπουγιούκ, του Διοικητή του Κ.Θ./Κ.Υ. Λέρου κ. Β.Στασινόπουλου, του νοσηλευτικού προσωπικού και των στελεχών του ΕΚΑΒ.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ για την τόσο σημαντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο Μητροπολίτης Λέρου ευλόγησε την βασιλόπιτα των εργαζομένων του Δήμου Λέρου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη στο πολυυπεύθυνο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι εργαζόμενοι στον Δήμο. Εξήρε δε τις Υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες καθημερινά εξυπηρετούν τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews