ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/20

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στην υγεία (θέσεις και στο ΕΚΑΒ) μέσω ΔΥΠΕ-Κριτήρια και προϋποθέσεις


Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Με την έκδοση της ΚΥΑ ξεκινάει ουσιαστικά η διαδικασία για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και απομένει μόνο η έκδοση της προκήρυξης η οποία θα εκδοθεί άμεσα και θα ορίζει ουσιαστικά μόνο τις προθεσμίες υποβολή αιτήσεων στο  loipoepikouriko.moh.gov.gr, αφού το περιεχόμενο και τα κριτήρια της προκήρυξη καθορίζονται ουσιαστικά από την απόφαση.

Την ερχόμενη εβδομάδα η προκήρυξη, οι προθεσμίες και η κατανομή των θέσεων.

Η αίτηση υποβάλλεται μέσω του διαδικτυακού τόπου ηλεκτρονικών αιτήσεων, για την διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών, loipoepikouriko.moh.gov.gr και συνοδεύεται από οδηγίες για τη συμπλήρωσή της.
Κάθε υποψήφιος/α έχει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης σε μια μόνο ΔΥΠΕ και σε μια κατηγορία και κλάδο, με σειρά προτίμησης, για οχτώ (8) φορείς που λειτουργούν στην γεωγραφική αρμοδιότητα της ΔΥΠΕ επιλογής του. Οι υποψήφιοι/υποψήφιες κατατάσσονται με βάση τη μοριοδότησή τους και τη σειρά προτίμησης φορέα σε λίστα, ανά κλάδο και ειδικότητα.

ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ 
Η ΚΥΑ
Αριθμ. Γ4β/Γ.Π. οικ. 7980About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews