ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/20

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Δήμο Έδεσσας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒΠέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών
pella24.gr

Ένα σεμινάριο που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για την ανθρώπινη ζωή διοργάνωσε ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Έδεσσας έχει προμηθευτεί απινιδωτές και τους έχει τοποθετήσει σε αθλητικούς χώρους, η χρήση των οποίων αλλά και οι γενικές αρχές της παροχής πρώτων βοηθειών ήταν το αντικείμενο του σεμιναρίου προς 25 εργαζόμενους στους αθλητικούς χώρους και εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων. Το σεμινάριο έγινε εκτός ωραρίου εργασίας, ήταν διάρκειας 5 ωρών και οι συμμετέχοντες έλαβαν σχετική πιστοποίηση. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι για 5 ώρες το ενδιαφέρον των καταρτιζόμενων ήταν αμείωτο, καθώς απέκτησαν γνώσεις και δεξιότητες που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ Αναστασία Γιακουμή, Ηλία Μπούζμπα και Πέτρο Στανίση, οι οποίοι εθελοντικά και με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν πραγματοποίησαν ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο: «Είναι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο και τους συνανθρώπους τους και για τον λόγο αυτό προσφέρουν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις τους» όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος».

Με την σειρά του ο αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πασχάλης δήλωσε ότι «Στόχος μας είναι να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους αθλητικούς μας χώρους και θα υπηρετήσουμε με συνέπεια αυτό τον σκοπό με επέκταση του δικτύου των απινιδωτών και με νέα σεμινάρια σε άλλες ομάδες στόχους, έτσι ώστε να στηρίξουμε την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και να δημιουργήσουμε, στον βαθμό του εφικτού, ένα πλέγμα προστασίας. Θερμές ευχαριστίες στα στελέχη του ΕΚΑΒ και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Αποδεικνύουμε ότι κάποιες δράσεις μπορούν να γίνουν με μηδενικό κόστος και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία».Πηγή: pella24.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews