ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/2/20

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ με στόχο την απεμπλοκή του διαγωνισμού της προμήθειας ασθενοφόρων


Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ με στόχο την απεμπλοκή του διαγωνισμού της προμήθειας ασθενοφόρων
amna.gr

Η απεμπλοκή των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του υπό εξέλιξη διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια 52 ασθενοφόρων και 8 Κινητών Μονάδων του ΕΚΑΒ, εξετάστηκε στη σημερινή συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Ν. Παπαευσταθίου. και συνεργατών τους.  
Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Παπαευσταθίου και τον προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δημήτρη Δρόση, να προχωρήσουν άμεσα σε σειρά ενεργειών για την υπέρβαση της δικαστικής εμπλοκής που σημειώθηκε στη φάση του διαγωνισμού. Η καθυστέρηση ολοκλήρωσης του διαγωνισμού ενέχει τον κίνδυνο απένταξης του έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020, με προϋπολογισμό  4.340.000 ευρώ.
Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Πατούλης τόνισε: «Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την επίσπευση των διαδικασιών εξασφάλισης εξοπλισμού που θα συμβάλει στην εξυπηρέτηση της επείγουσας πρωτοβάθμιας φροντίδας στους πολίτες της Αττικής. Θεωρούμε ότι είναι κρίσιμης σημασίας η συγκεκριμένη χρηματοδότηση καθώς δίνεται η δυνατότητα βασικής υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών και διακομιδής ασθενών».

Πηγή: amna.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews