ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/20

Στο υπουργείο Εργασίας η ΠΟΕΔΗΝ - Διαμαρτυρία για τα βαρέα και ανθυγιεινά, Βίντεο


Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Η ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Εργασίας για τα βαρέα & ανθυιγεινά
Στο υπουργείο Εργασίας η ΠΟΕΔΗΝ - Διαμαρτυρία για τα βαρέα και ανθυγιεινά.
iefimerida.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία με αίτημα την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Οι συγκεντρωμένοι έχουν απλώσει μεγάλα πανό για το αίτημά του για τα βαρέα και ανθυγιεινά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα
«Πως μπορεί να λέμε ότι είμαστε κράτος δικαίου όταν οι νοσηλευτές που προέρχονται από το ΙΚΑ (τώρα ΕΦΚΑ) είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευτών που προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το Δημόσιο (τώρα ΕΦΚΑ) δεν είναι», ανέφερε σχετικά η ΠΟΕΔΗΝ που με αφορμή τη διαμαρτυρία προκήρυξε παννατική στάση εργασίας για σήμερα από τις 7 έως τις 11 το πρωί.

«Χορτάσαμε διαχρονικά τα λόγια των κυβερνήσεων ότι αναγνωρίζουν το δίκαιο αίτημά μας», συμπλήρωνε, και ζητούσε στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή να συμπεριληφθεί διάταξη για ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.


Πηγή: iefimerida.grΠαναττική 4ωρη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ
AMNAwebTV


13 Φεβ 2020
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews