ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/2/20

Γορτυνία: Ασθενής περίμενε το ασθενοφόρο από την Τρίπολη γιατί δεν υπήρχε οδηγός στο Κέντρο Υγείας ΔημητσάναςΚυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Γορτυνία | Ασθενής περίμενε το ασθενοφόρο από την Τρίπολη γιατί δεν υπήρχε οδηγός στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας
kalimera-arkadia.gr


Το γνωστό και άλυτο πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, έχει αναδειχθεί πολλάκις, όμως φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Στη Γορτυνία είχαμε άλλο ένα περιστατικό το οποίο περίμενε πολύ ώρα να έρθει ασθενοφόρο από την Τρίπολη για να παραλάβει ασθενή από το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

ΤΟ θέμα ανάδειξε ο κ. Νικόλης Φίλης από τη Ζάτουνα που έγραψε ... "Ασθενής μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο συγγενούς του, από το χωριό Κακουραίικα, στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, την 1η Φεβρουαρίου. Οι γιατροί γνωμάτευσαν για την μεταφορά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Όμως.... Ασθενοφόρο υπήρχε, όχι όμως και οδηγός. Κλήθηκε ασθενοφόρο από Τρίπολη, που ήρθε μετά από 1 και μισή ώρα!!!! Τόσο αυτό το περιστατικό, όσο και και κάποια άλλα επείγοντα, μπορούν να περιμένουν ώρες, για να έρθει ασθενοφόρο από Τρίπολη?
Στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας υπάρχει ασθενοφόρο και μόνον ένας οδηγός, που εργάζεται και τις τρεις βάρδιες εκ περιτροπής.
Να γιατί ερημώνουν τα χωριά μας! Κι όμως κανενός αρμοδίου της Πολιτείας μας, δεν ιδρώνει το αυτί του."

Δημοσιεύτηκε 01/02/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews