ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/2/20

Σεμινάριο πρώτων βοηθών από το ΕΚΑΒ Λάρισας στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό της ΚαρυάςΠέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Σεμινάριο πρώτων βοηθών από το ΕΚΑΒ Λάρισας στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό της Καρυάς
larissanet.grΈνα τρίωρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών πάνω στην εξειδικευμένη ΚΑΡ.ΠΑ ( καρδιοπνευμονική Αναζωγόνηση),  στην πνιγμονή από ξένο σώμα και στις κακώσεις πολυτραυματία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι τη Δευτέρα από το τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Καρυάς.

«Ευχαριστούμε θερμά το έμπειρο προσωπικό του ΕΚΑΒ: Γκόγκο Νικόλαο, Κεραμεύς Δημήτρη, Λυμπεροπούλου Μίνα, Μπέμπου Ελένη για την εξαιρετική τους παρουσίαση.

Η παροχή πρώτων βοηθειών είναι μέλημα και ευθύνη όλων  των ανθρώπων πόσο μάλιστα ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται  σε μια μικρή  απομακρυσμένη κοινωνία που το κοντινότερο κέντρο για την παροχή πρώτων βοηθειών είναι περίπου στη μία ώρα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των δύο σχολείων.

Δημοσιεύτηκε 18/02/2020

Πηγή: larissanet.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews