ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/20

Απάντηση προέδρου ΑΔΕΔΥ σε κυβέρνηση για την απεργία: «Εγώ της ΔΑΚΕ είμαι», Βίντεο


Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Απάντηση προέδρου ΑΔΕΔΥ σε κυβέρνηση για την απεργία: «Εγώ της ΔΑΚΕ είμαι»
tvxs.gr

Ήδη από χθες, μέσω πηγών η κυβέρνηση χαρακτήριζε τη σημερινή 24ωρη απεργία «πολιτικά υποκινούμενη» και τα αιτήματα των συνδικάτων «εκτός λογικής». Τα ίδια επανάλαβε σήμερα, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος, μιλώντας στο Open, μίλησε για «εργατοπατέρες» του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ και «υποκριτές» που υποκινούν την απεργία.

Απάντηση στον υπουργό έδωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιάννης Παίδας, που μεταξύ άλλων υπενθύμισε στον Γιάννη Βρούτση ότι ο ίδιος ανήκει στην ΔΑΚΕ. Συγκεκριμένα στην παρέμβαση του δήλωσε:

«Δεν είμαστε εργατοπατέρες, ούτε του ΠΑΜΕ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ προσωπικά είμαι της ΔΑΚΕ και ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και δεν αντιδράσαμε τώρα αλλά και όταν είχε έρθει ο νόμος Κατρούγκαλου είχαμε αντιδράσει χαρακτηρίζοντας το νόμο με ανακοινώσεις μας ‘ανθρωποκτόνο’. Άρα δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα αναφέρατε».

Πηγή: tvxs.gr

Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ: Δεν είμαι εργατοπατέρας του ΣΥΡΙΖΑ- Ώρα Ελλάδος 07:00 18/2/2020
OPEN TV


18 Φεβ 2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews