ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/2/20

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: «Καταδικάζουμε την βάναυση επίθεση εις βάρος διασώστη του ΕΚΑΒ»


Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: «Καταδικάζουμε την βάναυση επίθεση εις βάρος διασώστη του ΕΚΑΒ»
neakriti.gr

«Ζητάμε από την δικαιοσύνη την παραδειγματική τιμωρία τους»


Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδίκασε την «βάναυση επίθεση που δέχτηκε διασώστης του ΕΚΑΒ», εν ώρα υπηρεσίας στον τομέα Αλικαρνασσού από νεαρά άτομα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ καθημερινά βρίσκονται στον δρόμο, δίνοντας τον δικό τους αγώνα προκειμένου σώζουν ανθρώπινες ζωές θέτοντας σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και την ίδια τους την ζωή σε κίνδυνο.

Η επίθεση που δέχτηκε ο συνάδερφος εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Κρήτης, από νεαρά άτομα, που μόλις είχαν αφεθεί ελεύθερα από το Αστυνομικό Μέγαρο, προκαλεί την έντονη αντίδρασή μας και ζητάμε από την δικαιοσύνη την παραδειγματική τιμωρία τους, τίθεται για μία ακόμα φορά θέμα ασφάλειας και προστασίας των συναδέλφων εργαζομένων στον Τομέα της Υγείας.

Ευχόμαστε στον συνάδερφο, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην γναθοχειρουργική κλινική, καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του στο ΕΚΑΒ Κρήτης».

Πηγή: neakriti.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews