ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/2/20

Το «ευχαριστώ» του απερχόμενου υπεύθυνου του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Αντώνη Κιοπέ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Το «ευχαριστώ» του απερχόμενου υπεύθυνου του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Αντώνη Κιοπέ

parakritika.grΜε αφορμή την αντικατάσταση μου από τη θέση του υπεύθυνου ΕΚΑΒ Χανίων από τη νέα διοίκηση του ΕΚΑΒ θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που συνεργάστηκα και είναι ο πρωην αναπληρωτής υπουργός υγείας και σήμερα βουλευτής Παύλος Πολακης που συνέδραμε στην στελεχωση του ΕΚΑΒ Χανίων με νέα ασθενοφόρα και την κινητή μονάδα νεογνών αλλά και σε παρέμβαση τροποποίηση που έκανε κατά τη διάρκεια των δύο παλαιοτερων συνδικαλιστικών μου θητειών για την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος των διασωστών που με την τροποποίηση αυτή υπήρξαν δικαιωτερες προυποθεσεις για την αδειοδότηση.

Ένα μεγάλο ευχαριστω στην πρωην υποδιευθύντρια της υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης την Ελένη Γιακουμάκη καθώς και τον εξαιρετο επιστήμονα και διευθυντή Κρήτης τον Ανέστη Κιουλμπαρλη που είχαμε άριστη συνεργασία και τον πρωιην διοικητή του νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Ζουριδη.

Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στους αντικαταστάτες μου και ευελπιστώ να κάνουν το καλύτερο για την συνέχεια της ανάπτυξης του ΕΚΑΒ με αποκλειστικό την καλύτερη προσφορά στον συνάνθρωπο.

Και ποτέ μην ξεχνάμε ότι ο άντρας τιμά το αξίωμα και όχι το αξίωμα τον άντρα.

Προσωπικά από την θέση του διασώστη του ΕΚΑΒ θα συνεχίσω με συνέπεια την προσφορά μου στο συνάνθρωπο με στόχο και όραμα πάντα το καλύτερο δημόσιο σύστημα υγειας.

(το παραπάνω κείμενο είναι προσωπική ανάρτηση του κ. Κιοπέ)

Δημοσιεύτηκε 27/02/2020

Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews