ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/2/20

«Τροχονόμος» ο υπουργός Υγείας για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

«Τροχονόμος» ο υπουργός Υγείας για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
newsbomb.gr


Έκπληκτοι έμειναν οι οδηγοί που ήταν κολλημένοι Χαλκοκονδύλη και Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί της Πέμπτης (06/02/2020).

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προσπαθούσε να περάσει τα ακινητοποιημένα λόγω της δυνατής μπόρας αυτοκίνητα, για να φτάσει σε επείγον περιστατικό στην οδό Ιπποκράτους.

Ξαφνικά, ένας κουστουμαρισμένος βγαίνει από ένα όχημα, από τη θέση του συνοδηγού και αρχίζει να κάνει τον «τροχονόμο» για να ξεμπλοκάρει το ασθενοφόρο. Τα αυτοκίνητα έκαναν στην άκρη και το ασθενοφόρο έφτασε εγκαίρως στο περιστατικό.

Ποιος ήταν ο ψηλός με τη γραβάτα; Μα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο επιστρέφοντας από συνάντηση στο Υπουργείο, που είναι στην οδό Αριστοτέλους.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από τα social media, το επιβεβαιώνουν όμως πηγές του ΕΚΑΒ, όπως και το πλήρωμα του συγκεκριμένου ασθενοφόρου.


Πηγή: newsbomb.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews