ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/2/20

Σχετικά με την έλλειψη ασθενοφόρου στο ΚΥ Λουτρακίου τα ΣΚ


Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Θανάσης Μουζάκης: Θα χαθούν ζωές επειδή δεν έχουμε ασθενοφόρο τα Σ/Κ (video)
loutrakiblog.gr

Το θέμα που δημοσίευσε το loutrakiblog.gr πριν λίγες μέρες και αφορούσε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και την έλλειψη οδηγών τα Σαββατοκύριακα ανέφερε ο κ. Μουζάκης στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.


Ο κ. Μουζάκης ανέφερε ότι 13/6/2016 το δημοτικό συμβούλιο είχε εκδόσει ψήφισμα για το θέμα αυτό, της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας.

“Είναι κοροϊδία να μην υπάρχει ασθενοφόρο τα Σαββατοκύριακα. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να προωθήσει το θέμα αυτό στους αρμόδιους φορείς και να λυθεί το θέμα αυτό”, είπε.

Στη συνέχεια ο κ. Μουζάκης αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπήρχαν στο “Δάσος των Εξωτικών” και μίλησε για “εξωτική αποτυχία”

Ενα τρίτο θέμα που ανέφερε ο κ. Μουζάκης ήταν ο προαστιακός. Για τα Δελτία Τύπου των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης θα μιλήσει στο επόμενο συμβούλιο είπε ο κ. Μουζάκης.

Δείτε το βίντεο

Θανάσης Μουζάκης: Θα χαθούν ζωές επειδή δεν έχουμε ασθενοφόρο τα Σ/Κ
Loutrakiblog

15 Φεβ 2020

Δημοσιεύτηκε 20/02/2020

Πηγή: loutrakiblog.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews