ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/2/20

Κρίσιμες οι ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Αργολίδα-Με το Σωματείο ΕΚΑΒ συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γ. ΜαλτέζοςΠαρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Κρίσιμες οι ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Αργολίδα
anagnostis.org

Τι συζήτησαν τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων με τον Μαλτέζο


Συνάντηση με μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ είχε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, όπου ενημερώθηκε για τις κρίσιμες ανάγκες τους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου κ. Γιώργος Μαθιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Θεοφάνης Τσιατσιάνης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Αλέξιος Κιτσόπουλος, ο Αν. Γραμματέας κ. Νίκος Τσερέλλης καθώς και ο υπεύθυνος ΕΚΑΒ Αργολίδας κ. Βασίλης Οψιμούλης και ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Αργολίδας και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ναυπλίου κ. Ιορδάνης Δαμιανός.

Eπίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η ανάγκη για αναβάθμιση των υπηρεσιών σε επίπεδο εκπαιδευμένου προσωπικού καθότι οι ανάγκες του Νομού και ιδιαίτερα των πιο απομακρυσμένων περιοχών από τα δύο νοσοκομεία είναι αυξημένες ενώ η Αργολίδα χαρακτηρίζεται από αυξημένη τουριστική κίνηση καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Στο πλαίσιο αυτό ενημερώθηκαν για την επερχόμενη προκήρυξη νέων προσλήψεων για την ενίσχυση προσωπικού διασωστών.Τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ανάγκη θωράκισης του ΕΚΑΒ τόσο σε επίπεδο δομών όσο και σε επίπεδο υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την παροχή άμεσης βοήθειας προς τους πολίτες ενώ επισημάνθηκαν επίσης ζητήματα υποδομών και ασφάλειας στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Αγία Τριάδα.

Στόχος είναι η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο έργο τους και ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ενώ στη συνάντηση αναζητήθηκαν περαιτέρω τομείς σύμπραξης μέσω χρηματοδοτήσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων είτε από πόρους της Περιφέρειας.

Πηγή: anagnostis.org

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews