ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/2/20

Ευχαριστήρια επιστολή της MOTOR OIL προς το ΕΚΑΒ ΚΟΡΙΝΘΟΥΚυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ .. Ευχαριστήρια επιστολή της MOTOR OIL προς το ΕΚΑΒ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
atnews.gr

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Motor Oil προς το ΕΚΑΒ έπειτα από την σημαντική για άλλη μια φορά προσπάθεια των εργαζομένων του ΕΚΑΒ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, τον επαγγελματισμό, καθώς και για την άμεση κινητοποίηση τους, την βραδιά του ατυχήματος στις 31 Ιανουαρίου 2020 που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των εργαζομένων. Την επιστολή υπογράφει ο Γενικός δ/ντης του Διυλιστηρίου κος Στειακάκης.

Οι εργαζόμενοι του Εθνικού Κέντρου Άμεσης βοήθειας, προσφέρουν τα μέγιστα και απέδειξαν οτι αξίζουν τα Μέγιστα.Η MOTOR OIL (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Κορίνθου, διότι χάριν στο άψογο επαγγελματισμό, την μεγάλη διάθεση προσφοράς και άμεση κινητοποίηση συνέβαλαν καίρια στην αντιμετώπιση του ατυχούς συμβάντος της 31.1.2020 που ειχε σαν συνέπεια τον τραυματισμό τεσσάρων εργαζομένων μας.

Απέδειξαν με την συμπεριφορά τους, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας, που παρέχει το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, και είναι άξιοι τιμής & συγχαρητηρίων για την προσήλωση στην υψηλή αποστολή τους.“

Δημοσιεύτηκε 22/02/2020

Πηγή: atnews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews