ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/2/20

Δέσμευση Μ. Υδραίου στο Δ.Σ. Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας για parking και απινιδωτές
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020
EKABNews

Δέσμευση Μ. Υδραίου στο Δ.Σ. Εργαζομένων του ΕΚΑΒ για parking και απινιδωτές.
corfutvnews.gr


Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων συναντήθηκε με τον Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα, που τους απασχολούν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων:

«Η κα Υδραίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, Σπύρο Πουλή, τον υπεύθυνο του τομέα οχημάτων, Θωμά Μπαντά και το μέλους του Δ.Σ., Γρηγόρη Μενύχτα.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ζήτησαν τη στήριξη της Δημάρχου και την συνδρομή της στην προώθηση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους ώστε με έγκαιρο και αξιόπιστο τρόπο να ανταποκρίνονται στα περιστατικά που χρήζουν αντιμετώπισης.

Στα πλαίσια αυτά, η κα Υδραίου δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει για την προώθηση διαδικασίας αγοράς απινιδωτών εκ μέρους του Δήμου ώστε αυτοί να τοποθετηθούν σε παραλίες και σε ορισμένα σημεία στην πόλη της Κέρκυρας.

Συμφωνήθηκε επίσης, μετά από συνεννόηση και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο, η διαμόρφωση δημοτικού χώρου που βρίσκεται απέναντι από το κτήριο που στεγάζεται η υπηρεσία του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα ώστε να λυθεί το χρονίζων πρόβλημα στάθμευσης των ασθενοφόρων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας ευχαρίστησαν την Δήμαρχο για την ανταπόκριση και επεσήμαναν ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες και την σωστότερη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Από την πλευρά της  η Δήμαρχος κα Υδραίου δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα βρίσκονται σε συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Πηγή: corfutvnews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews