ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/20

Πρόσκληση από το ΕΚΑΒ για 10 διασώστες (διάρκεια σύμβασης 1 έτος) για Λέρο, Νάξο και Ρόδο
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020
EKABNews

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου διάρκειας ενός (1) έτους δέκα (10) πληρωμάτων ασθενοφόρων

ekab.gr
11/03/2020

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας INTERREGV-A-ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020 με τίτλο «Περίθαλψη αδύναμων προσφύγων και διακομιδές ασθενών μέσω θάλασσας – Π.Α.Ι.ΩΝ.ΑΣ.» ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου μεταξύ του ΕΚΑΒ και δέκα (10) Διασωστών διάρκειας ενός (1) έτους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 26η Μαρτίου 2020, ημέρα Πέμπτη.

Οι ενδιαφερόμενοι της υπ’ αριθμ. Πρωτ.14773/10-03-2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΕΚΑΒ (ΑΔΑ 6Μ9ΣΟΡ1Π-Φ7Θ) θα μπορούν να ενημερώνονται για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων καθώς και την Διαδικασία Επιλογής–Ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων κατάταξης από τον ακόλουθο σύνδεσμο: 6Μ9ΣΟΡ1Π-Φ7Θ


Πηγή: ekab.gr


Οι διασώστες θα απασχοληθούν στους τομείς του ΕΚΑΒ που θα εδρεύουν τα κατάλληλα διαμορφωμένα με υγειονομικό εξοπλισμό πλωτά σκάφη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:  ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
                    ΑΙΤΗΣΗ
                    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ∆ΗΛΩΣΗ
                    ΑΙΤΗΣΗ-∆ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι∆ΙΩΤΙΚΟΥ   
                    ∆ΙΚΑΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  (1) ΕΤΟΥΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews