ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/20

Παράταση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 10 διασωστών (διάρκεια σύμβασης 1 έτος) για για Λέρο, Νάξο και ΡόδοΤετάρτη, 18 Μαρτίου 2020
EKABNews

Πρόσκληση από το ΕΚΑΒ για 10 διασώστες (διάρκεια σύμβασης 1 έτος) για Λέρο, Νάξο και Ρόδο.

Παράταση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
ekab.gr
17/03/2020

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας INTERREGV-A-ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020 με τίτλο «Περίθαλψη αδύναμων προσφύγων και διακομιδές ασθενών μέσω θάλασσας – Π.Α.Ι.ΩΝ.ΑΣ.» ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου μεταξύ του ΕΚΑΒ και δέκα (10) Διασωστών διάρκειας  ενός  (1)  έτους.

Έχοντας υπόψη την περίοδο εκτάκτου ανάγκης που διανύει η χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού SARS- Cov-2  με τη νόσο  COVID-19,   παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 6η Απριλίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι της υπ’ αριθμ. Πρωτ.14773/10-03-2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  του ΕΚΑΒ (ΑΔΑ 6Μ9ΣΟΡ1Π-Φ7Θ) θα μπορούν να ενημερώνονται για την διαδικασία  υποβολής αιτήσεων καθώς και την Διαδικασία Επιλογής –Ενστάσεων   επί των προσωρινών πινάκων κατάταξης από τον ακόλουθο σύνδεσμο:Πηγή: ekab.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews