ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/20

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΒ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 15.03.2020Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020
EKABNews


Αθήνα 11/03/2020
Αρ. πρωτ.: 274

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

ΠΡΟΣ: ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΣΩΣΤΗ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ»

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020 είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού (Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου-24 μήνες), στο ΕΚΑΒ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής loipoepikouriko.moh.gov.gr του Υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με την αρχική κατανομή έχουν δεσμευτεί 145 θέσεις διασωστών.
Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να καταθέσουν την αίτησή τους για διευκόλυνση τους θα πρέπει να διαβάσουν τις νέες Οδηγίες και τα σχετικά έγγραφα που βρίσκονται αναρτημένα στο σημείο Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης, διότι περιέχουν αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες εφαρμογές της διαδικασίας.
Κάθε υποψήφιος/α έχει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης σε μια μόνο ΔΥΠΕ και σε μια κατηγορία και κλάδο, με σειρά προτίμησης, για οχτώ (8) φορείς που λειτουργούν στην γεωγραφική αρμοδιότητα της ΔΥΠΕ επιλογής του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ-ΚΡΙΤΗΡΙΑ-ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews