ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/20

30 ειδικές στολές προστασίας δώρισε στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης η ΗλιακτίδαΤετάρτη, 18 Μαρτίου 2020
EKABNews

30 ειδικές στολές προστασίας δώρισε στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης η Ηλιακτίδα
stonisi.gr


«Αποτελεί καθήκον όλων μας να στηρίξουμε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό» δήλωσε η Βασιλική Ανδρεαδέλλη

30 ειδικές στολές προστασίας δώρισε στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης η Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ στο πλαίσιο της στήριξης των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «την Τετάρτη 11 Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε την επιδημία του κορωνοϊού - Covid-19, ως Πανδημία. Με χιλιάδες ανθρώπων να παλεύουν για τις ζωές τους ενώ αναμένουμε για να δούμε, καθημερινά, τον αριθμό των κρουσμάτων, τον αριθμό των νεκρών, η δουλειά των εργαζομένων στον κλάδο της Υγείας πρέπει να στηριχθεί περισσότερο από ποτέ».

Η πρόεδρος της Ηλιακτίδας ΑΜΚΕ Βασιλική Ανδρεαδέλλη μετά το τέλος της παράδοσης του υλικού δήλωσε: «Αποτελεί καθήκον όλων μας να στηρίξουμε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της χώρας μας, τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την υγεία μας. Προστατεύουμε τους ευατούς μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, για να βγούμε δυνατότεροι από αυτό τον αγώνα».

Δημοσιεύτηκε 17/03/2020

Πηγή: stonisi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews