ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/3/20

3η Παράδοση Υλικού στο ΕΚΑΒ από την Π.Ε. ΚαστοριάςΤετάρτη, 25 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

3η Παράδοση Υλικού στο ΕΚΑΒ από την Π.Ε. Καστοριάς
fonikastorias.gr

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνεχίζοντας την προσπάθεια υποστήριξης των δομών που έχουν ανάγκη από υγειονομικό  υλικό, παρέδωσε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 25η Μαρτίου,  στο  ΕΚΑΒ Καστοριάς 100 ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας, τις οποίες προμηθεύτηκε με δική της μέριμνα,  για την υποστήριξη του δύσκολου έργου που επιτελεί ασταμάτητα.

Παράλληλα, δόθηκαν 270 προστατευτικά  εσωτερικής επένδυσης  μιας  χρήσης για τα ασθενοφόρα,  δ ω ρ ε ά   από την εταιρεία Λιαχόπουλος Κωνσταντίνος.

Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την άμεση ανταπόκρισή και παροχή δωρεάν βοήθειας  στο τρόπο απολύμανσης των ασθενοφόρων. Αλλά και την μεταφορική εταιρεία Textil Trans- Κράγιας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η οποία είναι έτοιμη να μας βοηθήσει στην δωρεάν μεταφορά υλικού, όταν απαιτηθεί.

Η ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους Καστοριανούς επιχειρηματίες συνεχίζεται. Δείχνει πως αυτές τις στιγμές πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Πηγή: fonikastorias.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews