ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/20

Οι πρώτες 50 στολές παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Οι πρώτες 50 στολές  παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ  από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς
kastoria.pdm.gov.gr


Σήμερα, Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς παρέλαβε τις πρώτες 50  ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας, τις οποίες και  διέθεσε αμέσως στο ΕΚΑΒ Καστοριάς, καθώς αυτό βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» όταν καλείται να  ανταποκριθεί στα  ύποπτα περιστατικά Κορωναϊού-Covid19.

Τις στολές παρέλαβε πριν λίγο από  Κοζάνη, όχημα και προσωπικό της υπηρεσίας και διατέθηκαν άμεσα, λόγω της μεγάλης  έλλειψης, αλλά και ταυτόχρονης ανάγκης που υπάρχει στην περιοχή. Επίσης, δόθηκαν 1000 γάντια μιας χρήσης από το αποθεματικό της Π.Ε. Καστοριάς, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την υγεία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο καθημερινά αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

Δέσμευση της Π.Ε. Καστοριάς, είναι  να διαθέσει και πάλι άμεσα στις δομές που έχουν ανάγκη, το υγειονομικό  υλικό που θα παραλάβει. Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Και όλοι μας δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ βοηθώντας  γιατρούς και νοσηλευτές  να ανταποκριθούν όσο καλύτερα μπορούν στο έργο τους.Δημοσιεύτηκε 21/03/2020


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews