ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/3/20

Aνοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη στην ομάδα εθελοντών του ΕΚΑΒΤρίτη, 24 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Aνοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη στην ομάδα εθελοντών του ΕΚΑΒ
ekab.gr
26/03/2020

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, στο πλαίσιο των ιδρυτικών σκοπών του σχετικά με τον συντονισμό της παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, την διακομιδή ασθενών σε μονάδες παροχής υγείας, τον συντονισμό της προνοσοκομειακής και νοσοκομειακής φροντίδας σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών και κρίσεων αλλά και την παρακολούθηση και τον συντονισμό των συστημάτων εφημερίας των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ., προσκαλεί:

τελειοφοίτους αλλά και σπουδαστές της ειδικότητας «Διασώστης – Πληρώμα Ασθενοφόρου» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την εθελοντική κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν για την επιχειρησιακή διαχείριση των συνεπειών που απορρέουν της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 στη Ελλάδα.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όσους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για γνωστικά πεδία αιχμής στην διαχείριση εκτάκτων υγειονομικών αναγκών και κρίσεων και διαθέτουν Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Διασώστης -Πλήρωμα Ασθενοφόρου» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή φοιτούν σε οποιοδήποτε εξάμηνο του εν λόγω ΙΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να το δηλώσουν στo ethelontes.gov.gr   επιλέγοντας ως δράση  την απασχόληση στην Κεντρική Υπηρεσία ή και στα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα.
 
Πηγή: ekab.gr


Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. Έχετε και θράσος!

  Πρέπει να γραψετε:
  "Γίνετε εθελοντές δεν πρόκειται να σας προσλαβουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχετε και θράσος!

  Πρέπει να γραψετε:
  "Γίνετε εθελοντές δεν πρόκειται να σας προσλαβουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάτι θα δώσουν, μια βεβαίωση έστω . Μπορεί να πάρουν μόρια.

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews