ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/3/20

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΠ & ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒΠαρασκευή, 13 Μαρτίου 2020
EKABNewsΑθήνα 13/03/2020
Αρ. πρωτ.: 276


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΠ & ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τη μείωση της διασποράς του νέου κορωνοϊού (σήμερα το απόγευμα), η προγραμματισμένη για την Τρίτη 17/03/2020 επίδειξη με οδηγίες για την ορθή χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας από εξειδικευμένο προσωπικό αναβάλλεται. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα βιντεοσκοπηθεί για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να την παρακολουθήσουν.
Στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας του προσωπικού λόγω των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του στο ΕΚΑΒ όσοι εργαζόμενοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να επισκεφθούν τον ιατρό εργασίας στην ΚΥ του ΕΚΑΒ κατόπιν επικοινωνίας στο 2132143350 για κλείσιμο ραντεβού από την ερχόμενη Δευτέρα.  Έχουν δοθεί οδηγίες από την υπηρεσία για την εφαρμογή της εγκυκλίου.
Ως ευπαθείς ομάδες, ορίζονται τα άτομα με σοβαρά χρόνια νοσήματα (καρδιαγγειακά νοσήματα, νοσήματα του αναπνευστικού, σακχαρώδη διαβήτη) και όσοι τελούν σε ανοσοκαταστολή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews