ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/20

Σάλπισμα «πολέμου» από τους Ιατρούς του ΕΚΑΒ στην Κρήτη για τον Κορονοϊό!Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Σάλπισμα «πολέμου» από τους Ιατρούς του ΕΚΑΒ στην Κρήτη για τον Κορονοϊό!
politica.gr


Σε θέσεις μάχης με στόχο τη δημιουργία ισχυρής γραμμής “άμυνας” του συστήματος  υγείας στην Κρήτη για την επικείμενη “επίθεση” του Κορωνοϊού, καλεί την ιατρική και νοσηλευτική κοινότητα  του νησιού ο Διευθυντής του παραρτήματος του ΕΚΑΒ.
Με μια αγωνιώδη έκκληση για άμεση ανταπόκριση ,ο Ανέστης Κιούλπαλης ζητά από τους συναδέλφους του Ιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό που μέχρι σήμερα δεν έχουν απαντήσει στην έκκληση του υπουργείου υγείας για έκτακτες προσλήψεις να το πράξουν άμεσα γιατί ουσιαστικά ο “εχθρός” είναι προ των πυλών!
Με ανάρτηση του απευθύνει κάλεσμα-έκκληση , εξηγώντας ότι :
«Η μάχη με τον κορωνοϊό ξεκίνησε και στην Κρήτη. Όλες οι ΜΕΘ του νησιού είναι σε ετοιμότητα, είμαστε όμως λίγοι!
Κάνω από αυτό εδώ το βήμα έκκληση σε συναδέλφους συναφούς ειδικότητας (παθολογίας, χειρουργικής, πνευμονολογίας, καρδιολογίας, αναισθησιολογίας και νεφρολογίας) που θέλουν να βοηθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή στην πλατφόρμα της 7ης ΥΠΕ ώστε να μπορούν να προσληφθούν  ως επικουρικοί γιατροί στην ΜΕΘ.
Όσοι θέλουν ας επικοινωνήσουν μαζί μου αν βρουν δυσκολίες.»Δημοσιεύτηκε 22/03/2020

Πηγή: politica.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews