ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/3/20

Νοσοκομείο Καβάλας: Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας στα επείγοντα του Νοσοκομείου
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020
EKABNews

Νοσοκομείο Καβάλας: Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας στα επείγοντα του Νοσοκομείου
kavalapoint.gr

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Καβάλας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.


Τα ξημερώματα της Παρασκευής, νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Καβάλας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ασθενή, σε κατάσταση μέθης, που έφθασε στα επείγοντα με τη συνοδεία δύο ανδρών. Η άτυχη νοσηλεύτρια νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο χτυπημένη στο πρόσωπο και είναι καλά στην υγεία της ενώ δεν προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά της ασθενούς.
Διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση του Σωματείου:

“Καταδικάζουμε απερίφραστα  τον ξυλοδαρμό του υπέστη συνάδελφος μας ,νοσηλεύτρια του ΤΕΠ Νοσοκομείου Καβάλας από ασθενή που προσήλθε για εξέταση! Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε σάκοι πυγμαχίας, εργαζόμαστε σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες, με τραγική έλλειψη προσωπικού δίχως ανάπαυση Το φαινόμενο αυτό έπρεπε να έχει αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά διότι τέτοιου είδους επιθέσεις αυξάνονται συνεχώς. Η προηγούμενη Διοίκηση του Νοσοκομείου επέλεξε να το αντιμετωπίσει μειώνοντας τον αριθμό του προσωπικού φύλαξης από κάθε βάρδια….Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον Υπουργό Υγείας και κάθε εμπλεκόμενο ,να εξασφαλίσουν συνθήκες ασφάλειας και προστασίας  στους εργαζόμενους των Νοσοκομείων και όλων των Υγειονομικών ιδρυμάτων ,όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένοι να πράξουν! Επιπλέον καλούμε την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην αλλαγή του νομικού πλαισίου σχετικά με επιθέσεις σε δημόσιους λειτουργούς προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα των Διοικήσεων των Νοσηλευτικών ιδρυμάτων να προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη.”

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                    ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πηγή: kavalapoint.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews