ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/3/20

Χρ. Βεντούλης: «Να μην καλούν οι πολίτες το ΕΚΑΒ για... ψύλλου πήδημα»Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020
EKABNews

«Να μην καλούν οι πολίτες το ΕΚΑΒ για... ψύλλου πήδημα»
metrosport.gr


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας των εργαζομένων στα ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Βεντούλης και αναφέρθηκε στη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι πολίτες το ΕΚΑΒ.

«Το ΕΚΑΒ μπορεί και ανταπεξέρχεται σε όλα τα περιστατικά. Είμαστε εργαζόμενοι σε μια υπηρεσία εκτάκτου ανάγκης και είμαστε σε μόνιμη επιφυλακή. Παίρνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης. Γνωρίζουμε ότι είμαστε σε μια υπηρεσία υψηλού κινδύνου και κάνουμε το καθήκον μας. Να μην καλούν οι πολίτες το ΕΚΑΒ για ψύλλου πήδημα. Πρέπει όλοι οι συμπολίτες να συμπεριφερθούν με αίσθημα ευθύνης και να μην καλούν το 166 και το ασθενοφόρο χωρίς λόγο, για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα περιστατικά», δήλωσε.


Δημοσιεύτηκε 13/03/2020

Πηγή: metrosport.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews