ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/20

Μήνυμα συμπαράστασης στο ΕΚΑΒ Καστοριάς και εν γένει στους Έλληνες Διασώστες - Πληρώματα Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων ΚύπρουΚυριακή, 22 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Facebook ΕΚΑΒ Καστοριάς

Μήνυμα συμπαράστασης στο ΕΚΑΒ Καστοριάς και  εν γένει στους Έλληνες Διασώστες - Πληρώματα Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων Κύπρου.

Είναι μεγάλη μας  τιμή και χαρά , για την επιστολή συμπαράστασης που λάβαμε από την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων της Κύπρου, κυρίας   Κωνσταντίνου Ριάνας.
Είναι ένα μήνυμα συμπαράστασης και εμψύχωσης  προς τούς Διασώστες τής πόλης της Καστοριάς και κατ' επέκταση, σε όλους τους  Έλληνες Διασώστες του ΕΚΑΒ στην Ελλάδα ,που αυτές τις μέρες δίνουν το αγώνα τούς ενάντια στην πανδημία του COVID-19.
Οί  δεσμοί φιλίας και συνεργασίας, με τους Συναδέλφους Διασώστες - Πληρώματα Ασθενοφόρων της Κύπρου,  αποδεικνύεται για άλλη μια φορά.
Σας ευχαριστούμε θερμά  για την υποστήριξη  σας, και  ευχόμαστε  με την σειρά μάς, καλή δύναμη και καλό κουράγιο και σε εσάς, για το έργο που προσφέρεται στο Λαό της Κύπρου.
Σας επισυνάπτουμε  παρακάτω την επιστολή.
"Οι μάχες είναι για τους μεγάλους όχι για του μικρούς...μαθημένοι από τα γεννοφάσκια μας μέχρι το μέδουλι της διάσωσης…..
Ποτέ μας δεν συλλογισθήκαμε πόσοι είμαστε… Μπροστάρηδες στις μάχες…μαθημένοι στους αγώνες....
Τόσα καταφέραμε…εδώ θα δειλιάσουμε?
Έχουμε τις γνώσεις και μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας….
Υψίστης σημασίας η ορθολογιστική χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού μας και η καθαριότητα των ασθενοφόρων μας.
Οι μάχες κερδίζονται από ανθρώπους που ξέρουν να αντέχουν…και θα τα καταφέρουμε
Η καρδιά των πληρωμάτων ασθενοφόρων της Κύπρου κτυπά μαζί με την δική σας...."
Ριάνα Κωνσταντίνου
Προιστάμενη Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Κύπρου
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews