ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/20

Ευχαριστήρια επιστολή Γ. Λεβεντάκη για την παραχώρηση ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Τριφυλίας, ΒίντεοΠαρασκευή, 20 Μαρτίου 2020
EKABNews

Ευχαριστήρια επιστολή Γ. Λεβεντάκη σε Ν. Χαρδαλιά για την παραχώρηση ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Τριφυλίας
gargalianoionline.gr

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκο Χαρδαλιά, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Τριφυλίας όσον αφορά την παραχώρηση ασθενοφόρου οχήματος.

Αναλυτικά η επιστολή:

Θα ήθελα, με την παρούσα, να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες, τόσο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκο Χαρδαλιά, όσο και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, για την άμεση ανταπόκρισή τους, στο αίτημά μας, να αποκτήσει η περιοχή μας ένα σύγχρονο ασθενοφόρο όχημα (κινητή μονάδα τελευταίας τεχνολογίας), για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του το ΕΚΑΒ Τριφυλίας.

Η κινητή αυτή μονάδα, αποτελεί προϊόν δωρεάς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και σίγουρα θα βοηθήσει, τα μέγιστα, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Τριφυλίας, που καθημερινά δίνουν μάχη, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σπεύδοντας για παροχή βοήθειας, όταν και όπου τους ζητηθεί.

Τέτοιες παροχές, αποτελούν «δώρα ζωής» και συμβάλουν απόλυτα στην ασφάλεια των πολιτών, καθώς επίσης και στην πληρέστερη υγειονομική κάλυψη της περιοχής μας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 20-03-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Νέο σύγχρονο ασθενοφόρο στη μάχη του κορωνοϊού για το δήμο Τριφύλιας

mesogeios tv

20 Μαρ 2020

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews